Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Látogatók

Manapság nagy versenyek vannak arra hogy kinek van a legtöbb látogatója, hatalmas kredit összegeket fordítanak hirdetésre, már lassan az egész GP egy nagy verseny a látogatottságért, amit végén az nyer akinek többje van. Állatos témában ez annyira nem igaz égnek hála de itt is vannak szép számmal olyanok. De időnként előfordul olyan oldal aki nagyon gyorsan a toplisták élére tör és alig pár nap alatt több ezer látogatója van. De ezeknek a látogatóknak semmi haszna ugyanis csak jönnek mennek és azt se tudják mi van mert 99%-uk nem magyar. Az ilyen látogatók csak arra jók hogy növeljék a látogatottságot, azzal meg mit érsz el ha a toplisták élére állsz? Régebben sokkal többet számított mert oda tényleg azok kerültek ki akik megérdemelték. Hol volt már ilyen ˝ ha adsz 10 kreditet hirdetlek egy hónapig és garantál 50-60 látogató”. Teljesen más eszközei voltak a látogató toborzásnak, de azok a látogatók ha meglátogattak nem csak jöttek-mentek és azt se tudták mi van.. normális igazi látogatók voltak. Persze most is vannak olyan oldalak ahol megvannak a normális látogatók, de a látogatók nagy része más szerkesztő és más szerkesztő nem pont (már aki) az adott oldaltémáról fog olvasni az extrákat keresi vagy a hirdetési lehetőséget. Akit igazán érdekel a téma abból igazán kevés van, akik rákerestek a témára és a te oldaladon lyukadtak ki, igazából ezeknek a látogatóknak rakod fel az információkat az állatokról. Ha valakinek az a célja hogy ezeket a látogatókat elégítse ki az nagy fába vágta fejszéjét mert ezek a látogatók először a nagyobb nevesebb állatos honlapokat keresik fel, és általában ami az első lapon le van írva azt el is hiszik és nem keresnek tovább. Alapból kevesebb látogató jut el hozzád hogy azoknak mutasd meg hogy mit tudsz. De ezeket a látogatókat könnyen el lehet üldözni az oldalról, mert sokakat a puszta látvány is távozásra kényszeríti, a Csili vili, a csillogás a csicsa, az ilyen látogatók szeméből nézve haszontalan. És ha már ez alapból elijeszti akkor hozzá se nyúl a tartalomhoz. Most vannak az olyan látogatók akik barátkoznak ezek a látogatók nagyon fontosak egy szerkesztőnek mert nagyrészük ezeknek a látogatóknak szerkeszt (öreg hiba..), nagyon fontosak hogy erőt adjanak egy szerkesztőnek és tudja hogy nem egymagamban dumálok itt. Egy magában nem szerkeszt senki mindenki szeretne visszajelzést kapni a munkájáról de azért vigyázz kik is jönnek hozzád..

Szerintetek?

11 hozzászólás
Idézet
2011.01.25. 20:17
Artemis

Jó a sok látogató de annak a soknak a nyrésze csak átnéz az adott oldalon azokat kell tényleg megbecsülni akik hasznát veszik az oldalnak, és természetesen azoknak mindenki örül akik még ezt szóvá is teszik és rendszeresen feljárnak :D

Idézet
2011.01.25. 14:59
Anna

Meg persze a hűségesebb látogatók :)

Idézet
2011.01.25. 14:58
Anna

Igen, nekem is napi 20-30 látogatóm van csak, de nem akarok hirdetésre költeni! Nekem igazából elég az, hogy a barátaim, és a cseréim olvassák az oldalamat. :D

Idézet
2011.01.22. 12:42
Artemis

és ez angyon nagy hiba :/

Idézet
2011.01.22. 11:51
Etus

Pontosan, ha nem tetszik tovább mennek. És miről döntik el, hogy tetszik-e a lap? A designről. :/

Idézet
2011.01.18. 20:47
Artemis

igen a látogatosságot az is befolyásolja hogy mennyi van az adott lapból pl: kutyásból mindíg lesz 100millió és mindíg is így volt.. ami felkapott téma az az, de nem mondhatja azt senki hogy he ne csinálj kutyásat mert már van 100millió a lap az mindenki egyéni döntése :D A hirdetésekkel én is így vagyok.. ha ingyen van akkor miért ne de fizetni nem fogok mert pár olyan látogató nem kell aki megy és jön :/ mert akik a hirdetésekre kattolnak azok is csak azért mert nincs mire :/ ha meg megtetszik nekik az oldal leállnak ha nem továbbmennek :D

Idézet
2011.01.18. 20:23
Ricki

Persze, nekem is jól sne, ha százak látogatnák az oldalamat, de meg vagyok elégedve a harmincas látogatottsággal, ami általában mindig meg van. Az megint más, hogy alakinek van 80-as átlagja (pl. nekem :$) mert valaki véletlenül rákattint, és amikor meglátja az ldalt 'jajj, még egy kutyás, kit érdekel' módon rögtön ki is ikszeli.
Én nem nagyon élek a hirdetések lehetőségével, legalábbis kreditért biztos nem. ( Nem vagyok fukar, de azért nem vagyok látogató-fanatikus, szal...)
A Chatben való hírdetéssel meg úgy vagyok, hogy ha meglátom a kezdő két szót, hogy ' Nézz be...' megyek, és törlöm :))

~ Ricki

Idézet
2011.01.17. 21:01
Arachme

Ne egy ártatlanon töltse ki a dühét az akinek feltörte az oldalát a világon semmit nem tett ellene csak jobb mert lenni nála :S -.-"

Idézet
2011.01.17. 20:37
Etus

*-* már várom a cikket. Hát igen elég szánalmas dolog, de bele se gondolnak milyen érzés lehet egy adott embernek. Csak a bosszúvágy hajtja őket :$ Úgyérzem ilyeneknek nem való a honlap szerkesztés!

Idézet
2011.01.17. 20:07
Artemis

Igen me már vérre megy a látogatottság, de ez is olyan dolog hogy valakinek nagy a látogatottsága valakinek pedig nem, ha mindenkinek 1000-res látogatói lennének hol állna a világ xD Ezek a hirdetések pedig szánalmasak :/ azok akik meg feltörik a másik lapját (cikklesz belőle xD) azok is perzse, a féltékenység mivel az adott szerkesztőre irigyek és ezzel a kis akcióval megpróbálják elriasztani a látogatókat(holott csak magukat mutatják még szánalmasabbnak)

Idézet
2011.01.17. 17:45
Etus

Nah, akkor az enyém az első komment. Szóval, igen manapság nagyon sokat jelent a látogatottság. Ezért is sok helyen lehet hírdetni. Én egy oldalon sem, használom ezt a lehetőséget. :] Vannak látogatóim, rendszeresek és ennek nagyon örülök. Megaztán az is szánalmas dolog, hogy valaki beírja egy más valaki chatjébe 100x az oldalát. Arról nem is beszzélve hogy sokan féltékenységből, feltörik a másik lapját a szerky nevében írogatnak.

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal




 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!