Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Ne másokért, magadért

Miért is szerkeszt valaki? Első sorban magáért szerintem, jó hogy az információkat másnak teszi fel de miért is teszi fel mert ő szereti, és ismét ott vagyunk hogy azért rakja fel mert szereti csinálni szóval magáért. Sok embert őrületbe kergetnek az úgynevezett „rajongói” akik folyamatosan csak kérnek kérnek, és kritizálnak kihasználják satöbbi még szerencsétlen szerkesztő ezeknek az embereknek akar eleget tenni az oldallal. Sok népszerű oldal zárt már be azért mert megunta, unta hogy mindig az emberek kérésének tesz eleget azok meg nem is értékelik egyszerűen felmarkolják és kérik a következőt. Ez elég nagyon gond azoknak azt mondom akik folyton kéregetnek és nem győzöm elégszer mondani, ha már volt olyan kedves és a kedvedért megcsinálta a legkevesebb az hogy MEGKÖSZÖNÖD!!!!. Akik meg folyton az ilyen kéréseket teljesítik, tudom először szívesen csinálod de ahogy gyűlik, gyűlik minden mást „felemészt..” és tudom hogy csak segíteni akarsz de ne akadj ki ezeken a birkákon.. Azért szerkesztesz mert szereted kínból ne csinálja senki ha unod megmondod a „rajongóidnak” vagy kicsit leállítjátok magatokat vagy nem fogok semmiben segíteni.. Ha te valamit fel akarsz rakni a honlapodra rakd fel és ne nagyon érdekeljen mások véleménye (Pl: ha a kutyás lapodra, a gombfociról akarsz leírásokat rakni) akkor rakd a te honlapod azt csinálsz amit akarsz, de azért arra nagyon ügyelj hogy a lap ne menjen át kutyából gombfociba.. Persze az építő jellegű tanácsokat érdemes megszívlelni mert az ember (persze vannak szánalmas kivételek) azért mondja hogy segítsen neked és érdemes számba venni. Akiből meg csak a féltékenység beszél azon egy jó kis nyilvános oltás segít :D Nem az hogy te is visszaoltod a lapját és kritizálod csak egy barátságos oltás amin más nevet ő meg puffog ^^

Szerinted??
6 hozzászólás
Idézet
2012.10.17. 12:12
peamTwete
Sorry for offtopic) who will win this year's La Liga? buy f l o m a x
Idézet
2011.03.06. 23:59
Masi

Nos én, emlékszem, hogy az első oldalamat 2007.03.16-n készítettem el. Ekkor még nem ismertem se a GP-t, se a css-t, se a html-t. Csak böngésztem animés oldalakat és megfordult a fejembe, hogy "Aww, nálam jobban senki sem ismeri az animéket" Gondoltam én X"D A GP-re véletlenül találtam rá, hiszen valami olyan oldalt kerestem ahol lehet oldalt csinálni. Kipróbáltam mindent, de egyik sem tetszett. Aztán yuhhé, GP-re tévedtem. Szóval nekiálltam oldalt kreálni. Mindenféle csicsa nélkül, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nekem ez nem megy. Mármint, hogy 'anime' Ez túl tág, le kellett szűkítenem. Az oldalt elhagytam, nem foglalkoztam vele. Úgy gondoltam, hogy oldalt akarok csinálni, szóval kerestem egy olyan témát amit ÉN szeretek. Ez volt a Naruto&Hinata rajongói oldal. 2007.06.14-én megszületett a naruhina.gp. Ekkoriban kezdtek elhíresülni a szerepjátékos oldalak és látva, hogy milyen remek közösség kovácsolódott össze az ilyen lapokon, eldöntöttem, hogy én is akarok x3 2007.07.19-én megcsináltam a harmadik oldalamat. Csak sajna, bedöglött. (: Persze nem keseredtem el, hiszen ott volt a NaruHina ami addigra jócskán népszerű lett. Erre a mai napig büszke vagyok x3 Nagyon sokan jártak fel és sok visszajelzést kaptam. És nagyon örültem neki. Csak aztán valamiért meguntam.. és az oldal kihalt. Sokáig nem szerkesztettem semmi, azthiszem volt egy DBZ-s oldalam, de az sem érdekelt különösebben.

Ezt igazából azért írtam le, hogy azt mutassam: Ha nincs konkét célod, megpandél az oldal. Ha csak a látogatottság éltet, akkor is megpandél. Engem akkor csak az érdekelt, hogy legyen oldalam és hogy emberek járjanak fel rá. Akkor.

Most máshogy látom, benőtt a fejem lágya. (: Az oldalszerkesztés helyett folyton csak animéket lestem. Ekkor találkoztam az Air Gear-el. Nem varázsolt el úgy, mint a One Piece, de szerettem olyannyira hogy felháborodjak az ismeretlenségén. Szóval megcsináltam.

Nem azért, hogy látogassák, nem azért, hogy oldalam legyen, nem másokért és nem is magamért. Egyszerűen csak megérdemelte. Pont.
Most tartok ott, hogy azt mondhatom: Igen, sikeres oldalam van, mert azóta többeknek felkeltette az érdeklődését az anime. Kellemes a hangulat és úgy a szívemhez nőtt. Én szívesen frisselek, és az sem érdekel, ha nem kapok visszajelzést. Mert mint mondtam: Nem magamért, s nem is másokért. Beszületből, mert megérdemli ^^

Bocsánat hogy ilyen hosszú lett, szokásom a szófosás (:

Idézet
2011.03.06. 16:29
Artemis

Én azért kezdtem hozzá a honlapszerkesztéshez mert érdekelt nemnagyon törődtem a látogatottsággal próbáltam inkább barátokat szerezni majd egy év múlva elkezdte piszkálni a szemem hogy nem jár senki és senkit nem érdeklek.. sajnos ez az érdés mindíg is azóta megvan bennem.. de én úgyvagyok vele ha le sze szarják a fejem akkor szerkesztek mert szeretem ha bazárok mert nem látogatnak kinyitok mert szeretem minden alakalommal rá kellett jönnöm arra hogy szeretek honlapot szerkeszteni.. és énis a legjobb akarok lenni.. mint álltalába minden ember de most úgyvagyok vele hogyha valakivel van elleni valaki rendszeresen jön akkor és tevékenyen részvesz a hülyeségemben akkor boldog vagyok :D de ez a hülye figyelem éhség sajnos mindíg visszatér..

Idézet
2011.03.01. 20:59
Shinobi Alice

Nos, szerintem az emberek azért kezdenek honlap feljesztésbe,mert meg akarják mutatni,hogy a témájukban elég jártasak és keresik a figyelmet.

Én magam azért kezdtem el a cuccost, mert volt egy mentorom...Fumiko akinek van is egy lapja, amit egy háromnegyed éve folyamatosan látogatok. Rendkívül jóban vagyunk és kinndíszelgünk egymásnál az aranymadarak között...

Én az ő mintájára kezdtem bele a történetbe és eléggé jól megy.

Az nagyon jó érzés,ha dícsérik a tartalmat és teccik mindenkinek a dizájnod! Az viszont nem, ha senki sem szól hozzá semmmihez....olyan érzés mintha a falnak szerkesztenéd! mivel vannak cserék így ha egy nagyon népszerű oldalhoz kerülsz be, akkor több esélyed van, hogy érjenek kritikák!

Idézet
2011.01.22. 12:40
Artemis

iegn ez egy nagyon fontos kérdés mert nemjó ha senkit sem érdekel mit csinálsz de másris hatalmas az öröm hogyha valakinek mégis szüksége van a segítségedre és tényleg használja azt amivel te dolgoztál. :D

Idézet
2011.01.22. 11:53
Etus

Ez a kérdés már benne is felmerült. Miért szerkesztek? Valaki olvassa egyáltalán a cikkeimet? Nehéz kérdések. Ám felcsillant bennem a remény amikor felhasználták az elvihető designemet pl.
De akkor is amikor kutyás segítséget kértek tőlem *-*. Válaszoltam is az illetőnek egy cikken. Akkor hasznosnak éreztem amit csinálok :P.

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!