Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Csere

Mire is jó csere? A csere segíti hogy az emberek megismerhessék egymást és így közösség kovácsoló ereje van. Mert akik cserélnek azok gyakran átjárnak egymáshoz, és barátkoznak. De másoknak (gondolok a „mindent kihasználok” felfogású emberekre) csak hirdetési lehetőség.. De már lassan versenyszámba megy a cserekéregetés, kinek van több vagy "jobb" cseréje..

Miért kérnek az emberek cserét? Megint csak veszem a 2 fajta embert a tiszta szándékút és a hátsószándékút. Egy tiszta szándékú ember akkor kér cserét ha egy adott oldal megtetszik neki, vagy szimpatikusnak találja. A cserekérésnek lehetnek meghatározatlan okai is. Vagy van a hátsó szándékú aki azért kér cserét egy „híresebb” oldaltól hogy ezzel saját látogatottságát növelje. És vannak az olyan emberek, őket a szánalmas kategóriába sorolnám.. akik lépten nyomon bemásolt üzenetekkel akarnak cserét kérni.. Ezt a 3 kategóriát meg lehet figyelni de gondold meg mindig hogy mi is a szándéka azzal hogy cserét kér. Ezzel nem azt mondom hogy a kis látogatottságú oldal nem kérhet cserét egy nagyobbtól mert miért ne? De ha a látogatottság növekedés a célja azt könnyen meg lehet rajta figyelni.
Mikor fogadd el a cserét? Ha bemásolt a szöveg semmi esetre se, mert akkor nem csak te kaptad meg hanem rajtad kívül még x ember, aki így kér cserét nem tudom mi járhat a fejében, vagy unatkozik vagy ő is a magas látogatószámra törekszik. A bemásolt szövegeket 2 féleképpen szúrhatjuk ki, egyik az hogy nem szólít a neveden.. a másik az pedig amikor rámész az oldalára és látod a chatjába a sok csere elfogadást illetve visszautasítást. Szerintem cserét akkor érdemes elfogadni ha meggyőződtél arról hogy ez teljesen tiszta és az illetőnek semmi hátsószándéka sincs.
Cserefeltételek? Sokan feltételhez kötik a cserét ezzel bizonyos fokig  egyetértenék ha.. az embereknek jó felfogásuk lenne a jó szóról.. Kiírja az embör hogy csere csak HQ lapoknak.. most GPszótár: HQ=undorítóan csicsás, agyoneffektezett oldal semmi tartalommal (legrosszabb esetben) de van aki látogatottsághoz köti, bizonyos fokig egyetértek vele mert ne a kis kezdő az ő lapján akarjon már látogatókat szerezni de azért hülyeség mert vannak olyan cserefeltételek hogy csak nézek.. A többi cserefeltétel szerintem elfogadható.
Utolsó amitől rosszul vagyok de ezt is megértem egy bizonyos fokig.. a meghívásos csere.. Mi értelme jó-jó hogy ne szálljanak rá bizonyos oldalakra az úgynevezett „híresülni kívánó vérszívók” de ha mindenki cseréje meghívásos lenne, ki kérne cserét.. senkinek nem lenne cseréje és puff egy közösség..
A cseréről kétes véleményem van vannak amiket megértek és mégse..

Szerinted?

41 hozzászólás
Idézet
2012.07.04. 17:10
Biomogyi

Hali! Nálam például 2 féle részre vannak osztva a cserék, az egyikben inkább barátok, és olyan oldalak vannak amiknek témája érdekel. A másodikban pedig olyan oldalak, akik még tőlem kértek cserét, de az oldaluk nam túlzottan érdekelt, viszont örültem, ha az enyém érdekelte az övét, ezért mondtam, hogy mehet persez a csere. Van persze amikor én kérek cserét, olyan oldalaktól, amelyek érdekelnek és tetszenek és visszajárok oda, meg a szerkesztőkkel is jól elcsevegek. Tehát cserék azok nálam leginkább úgy vannak, hogyha nem is minden nap, de azért alkalmanként felnézzenek hozzám, hiszen én is meg szoktam látogatni az ő oldalaikat, és írok is nekik, hogy mizujs, stb...

Amit annyira nem preferálok, az a tipikus "200 átlaglátogatottság alatt nincsen csere" Na ez most mi? O.o" Kit érdekel az átlaglátogatottság, egy oldal atótl még leehtjó, ha a látogatosság egy nap alatt 37 és nem 238.

Idézet
2012.07.02. 14:07
Lena

Nálam is vannak cserék, és rengeteg más oldalon is. Ez szerintem teljesen oké. Ami viszont nem:

Akiktől én kérek cserét, általában olyanok, akiknek érdekel az oldaluk témája, vagy magát a szerkesztőt tartom rendesnek, és netán szeretném jobban megismerni. Vannak olyanok viszont, ahogy írtad is, hogy csak a látogatókra figyelnek. Mármint, hogy növelni akarjáka  számokat.

Statisztika... Ilyen téren olyan marhaság! Ha hirdetni akar, hirdessen úgy, hogy teszem azt, táblákat rakosgat ide-oda, hogy felhívja magára a figyelmét (ez szerintem egy kezdő oldalnál normális is, hiszen akkor hogy fognak felfigyelni rá?), vagy vannak ezek a hirdetőfalak meg tudom is én. 

Amúgy, olyan gáz már az is, hogy ha valaki kér cserét, elfogadod, és a többi, majd csak azt veszed észre, hogy nem is jár fel az oldaladra komizni, se semmi. Mármint, éna  cseréimhez fel szoktam elég sűrűn - szinte naponta - járni, és ha olyan dolog van, ami érdekel, akkor írok. De nagyon rossz az, hogy vannak olyan cserék is, akik ezt nem teszik meg - oké, hogy nincs ideje, de egy-két hónaponta olyan nehéz lenne?

És ez a leveszlek, csak úgy dolog is furcsa... Én cseréket csak akkor szedek le, ha ők is leszedtek. (Vannak olyanok, hogy ha nem foglalkozik az oldalla, bezárt stb akkor is leveszem, de előtte szólok, és ha úgy van, akkor visszarakom, amint kinyitott, vagy visszatért.) De ez a semmi ok nélkül leszedés... Nekem furcsa, és még mindig nem fogom fel. 

Idézet
2011.10.11. 16:15
Kzella

Sziasztok!

Csak  olvaslak benneteket. Nem akarok cserét, semmit. Viszont ritkán találok olyan oldalt, ahol tartalom is van a mondatok mögött. Leragadtam itt és elég hosszan olvasgattalak benneteket. A cserék világából megjöttem.

Mlapos oldalamon kitettem egy automata linkgyüjtőt és kész. Az ok az volt, kiváncsi voltam hány ember olvassa el a csere szót. Sokan nem olvasták el. Nem csak magyar oldalakra érvényes ez a megállapítás. Ugyanakkor találtam néhány olyan oldalt, akikkel a kevés nyelvtudásom melett is kialakult, egy (szívesen járok hozzád stílus).

Elnézést hogy ismeretlenül belekotyogtam, de jó volt olvasni benneteket.

Ez egy dícséret ennek az oldalnak, de nincs rá szüksége, magáért beszél.

 

Idézet
2011.06.16. 18:55
Candy

90%-ban egyet értek, de:
Írtad, h szerinted mért van a csere és hogy sokan hirdetés miatt kérik, ami nem jó. Ebbe csak annyit kötnék bele, hogy ez a csere dolog nem gp-s találmány. A gp-sek is hozták valahonnan, mint ezeket a "HTML" dizájnokat.
A csere eredetileg igenis hirdetést szolgál. Hogy hasonló témájú oldalak megosszák a látogatóikat egymással.
Viszont abban egyet értek, hogy az gáz, amikor a 12-es átlagú cserét kér az 1240-es átlagú laptól, pusztán látogatottság növelésért. A cserék lényege a kölcsönös hirdetés, tehát hogy mind2 lapnak legyen belőle haszna.
Azzal is egyet értek, hogy közösségformáló eszköznek is kiváló. Én például csak azoktól kérek cserét, akiket ismerek, vagy kedves a szerkesztő és meg akarom ismerni, vagy ha az adott lap témája tetszik és/vagy hasonló az enyémhez. Tehát olyan lapoktól, amikre én is szívesen járok, mert akkor az én látogatóim is szívesen járnak és fordítva.

Idézet
2011.04.03. 15:07

ja,engem is idegesítenek ezek a hülye feltételek. Mondjuk,én a SAJÁT (!) oldalamon nagyon figyelek a dizire,de ha mondjuk valaki cserét kér,ott nem a dizit nézem,hanem rákattolok a menükre,kicsit beleolvasok,megnézem mennyi menü van,stb..és,ha tartalmas az oldal igent mondok,ha meg nem akkor azt mondom,h kérjen kicsit később,amikor már több tartalom lesz..:) mondjuk én,egyáltalán nem vagyok profi,és nekem is ilyen "tömeg" dizim van...de nekem tetszik,hogy így néz ki az oldalam :) amúgy meg,én szinte mindennap benézek a cseréimhez,és kérés nélkűl írok a chatjükbe,hogy tök jó lett ez a friss,stb...ők még sosem viszonozták,de nem is azért csinálom (mondjuk jól esne,ha köszönetből ők is megnéznék az oldalam és írnának pár szót a chatbe)
meg az idegesít még,hogy van egy oldal,amin még nincs semmi,csak feltett egy tök jó dizit,és már is minimum 10 emberke kér cserét naponta -.- ez szerintem baromi szánalmas,és legszívesebben megírnám,hogy "hahó emberek,minek kértek cserét? 1. minden oldalt visszautasít,aminek nincs kb napi 50 látogatója(közbe neki sincs több..),2. semmisincs az oldalán a dizin és a chaten kivűl" ><
bocsi,hogy ennyire összevissza lett ez a bejegyzés,csak annyi gondoltom van,hogy nem tudtam mivel kezdjem,és hol fejezzem be xD

Idézet
2011.04.01. 20:32
Tachion

Múltkor láttam egy ilyen szöveget az egyik oldal elite-gyűjtő moduljában: "Elég hq-nak tartod a lapod, hogy ide bekerülj?" Magyarul: ha jelentkezel, ránéz a dizájnodra, ha jó csillivilli, táblázatkódos, akkor mehet, mert degyönyörűűű, akkor is, ha két modul van rajta.

Én soha nem tudtam fejlécet készíteni. Most se tudok. :D /Bár olyat, mint amit a legtöbb "csodadizájnú" lapon látok, nem is szeretnék.../ Egyszerűen képtelen vagyok összebarátkozni a grafikai programokkal. :D De igenis, igényesnek tartom az oldalam, mert tényleg sok rajta a tartalom. De ez persze cserekéréskor nem számít... -.-

Pedig egy oldal értékét nem a dizájn határozza meg. Persze, fontos, hogy ha ránézel, ne egy hányadékot láss, de én mindig azért szeretek meg egy oldalt, mert valami érdekes, egyedi tartalma van.

Idézet
2011.03.23. 16:30
Masi

Akkor te elvagy tévedve. Arra a Vendégkönyv való, kedves ;) Ha te csak azért kérsz másoktól cserét, mert jó hirdetés, akkor egyszerűen csak kihasználod a szerkesztőt. Ezt kár is lenne szépíteni.

Idézet
2011.03.21. 16:39
Katy

Amúgy az elite csere és a top arra van, hogy hirdessék egymást az emberek. Sztem ez erről szól.

Idézet
2011.03.20. 19:05
Artemis

Ejnstejn bácsi is tudott valamit :D de már sűrgősen tenni kell vaalmit.. megvan :S alapítok egy szektát ami azzal foglalkozik hogy zsebgépágyúval kilövi ezeket ^^

Idézet
2011.03.20. 00:38
Masi

Zsebgépágyú LOL Ezt a dumát :D
Amúgy ja, tényleg siralmas, hogy egyesek mennyire ostobák. Hát de nem lehet mit tenni, nagy az Isten állatkertje. Vagy ahogy drága Albert Einstein bácsi mondta:
"Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."

Idézet
2011.03.18. 18:02
Artemis

hát tudod a sok hülye.. akik azthiszik ez a menő és mivel ők nem tudnak ilyencsicsát produkálni.. mind1 nem körlevél.. zsebgépágyú és kilőni mindent -.-"

Idézet
2011.03.16. 16:18
Shinobi Alice

naneeeeeee! Pénzért?? és még is ki akarna erre egy centet is kiadni, az istenért is...

Én személyszerint nem vagyok kíváncsi,hogy mások hogy e***sszák vagy hogy nem b*asszák! (lölölö. :Ł)

...

Jah, egyszer körlevelet kéne küldeni az ilyneknek,hogy rohadtul nem érdekel a dizájnos basszus!

Idézet
2011.03.07. 21:51
Artemis

Designiskola?? pénzért jóisten ? mert mindenki csak átkozott betanított lépésekkel tanul nem használja az agyát csak megvan a rutin gondolkozni kéne az embereket megtanítani nem pedig betanítani őket >.< am meg tényleg a portálépítők mutatnak példát (elvileg) a népnek és főleg a kicsiknek és egyre rosszabb tényleg az megy hogy minnél sablonosabb lapokat csinálnak.. Gp etikett.. ezzel szószerkezettel lehetne valamit kezdeni xd, ameg az ilyen kis cserkérő pöcsöket.. gyóh leszarom magasról xD bemegyek a gyerek csetébe és azzal van tele oks mehet a csere.. mert van sokmillió barom állat akibedől nekik xD

Idézet
2011.03.07. 19:21
Shinobi Alice

Cöhh...Nem félünk mi senki mber fiától XDD

Öhh...Masika azt a bunkót el kellett volna küldeni egy melegebb éghajlatra,mert én biztos,hogy tartottam volna neki egy kis gp. etikettet,hogy hogyan kell cserét kérni...

Hát igen ez tényleg a nyazsgem kategóriába tartozik XDDD

Idézet
2011.03.06. 23:16
Masi

Meg hát, én nem vagyom szívbajos és szerintem Alice sem az ;) Na igen a portálépítős oldalak. Őket csipázom a legkevésbé, elvégre Ők azok a szerkesztők akik abban segítenek a sok kis hülyének, hogy a lapjuk minnél szürkébb és egyhangúbb legyen. Csak sajnos ezt nem veszik észre a csillogó és fényes összehatás miatt. Uhh, jut eszembe. Kaptam az oldalamra egy meghívó féleséget miszerint 'DESIGN ISKOLA' van készülőben. Na de nem az a vicc, hogy iskola, hanem hogy fizetős. És basszus van olyan hülye aki még pénzért birka akar lenni? Hát én csak gratulálni tudok az összes ostoba fajankónak. Aki pedig kitalálta ezt az egészet, elmehet a franca. Az sincs tisztában vele, hogy mit csinál. Szerintem. De visszatérve a cserékre. A minap írt nekem egy .. huh, szóval valaki, valamilyen Zsebkutya..xD hogy "Mit szólsz egy cseréhez?"
...
Igen, de megtiszetlő, hát szóhoz se jutok! Köszönni már nem szokás? xD Plusz ha látta volna, betelt, szóval.. nyazsgem. Csak annyit írtam neki: "Neked is szia." Menjen az ilyen Isten hírével. xD

 

Idézet
2011.03.06. 16:13
Artemis

Hojjojj :) látom veletek megáldott az ég xD csak folytassátok tényleg nem fostok visszfogni magatokat :) én büszke vagyok az én lapom az eggyetlen amin ennyi hülyeség van és mégis pozitív véleményeket kapok xD A dizni sztárok meg zekek.. a téma nem baj ha szereti írjon de minden lap ugyan olyan semmi egyediség mintha egy futószalagról jönnének ki a bg csaknem 3/4-ede ilyen.. minden lapon ugyanaza van xD a cserével annyit hogy én úgy fogadom el ha a nevemen szólít xD am meg mindenkiét elfogadom de a szia egy csere erre az e válaszom hogy nem..okát megtudod ha a szemedet pár centivel feljebb emeled és használod xD ezer grafikás lap van ami nem lenne baj ha nem ez a tömeggyártású szar lenne mindegyik xD ilyen megynomod a gombot és jön xD vickes dolog :) és tényleg hogy egy üres csicsás szarnak van a legnagyobb látogatottsága aki meg egyedi marad annak tojnak a fejére xD

Idézet
2011.03.05. 09:54
Shinobi Alice

AZTA K. XXD NYOMJAD NEKI MASIKAAA X"DD

Hát igen a vámpír naplóstól a tvájlájtos szarig minden van és agyon dizájnolt grafikázott meg mindennel felszerelt picsalapok jöttek létre...

komolyan mondom ezek a gp. szégyenfoltjai!!

Én nem a gp.n vagyok,de ott is tiszta egyedi angol lapok vannak és nagyon sok az infó és a segítség!

Manapság már mindenki csak 1 neki tetszőt émáról akar írni...és egyátalán nincs egyediség a lapokban!

Nézzük csak: Masikáé M.o-első Air Gair-es lapja, Emsié az ország egyetlen SasuSaku fanlistje! Saku&Miyo lapja a legnagyobb Sakura fanlap a gp-n! A kakashi-fs. amit Chiyo vezet egy egyszerű dizájnnal rendelkező óriási látogatottságú lap, és a szerkesztő még sem szállt el magától! Kanna-chan vezeti a Vampire Knight fanok oldalát, ami igaz elköltözött egy másik webhelyre a gp.-től... (Az enyém M.o egyetlen hivatalosan is a Bayonettával foglalkozó lapja!)

Szóval a felsoroltak  90%-ának egyszerű az oldala (magamat nem beletekintve xd)

Emsinek nagyon szép és romantikus SS dizijei szoktak lenni,de igaz nem egyszerűek,de egy fannak igazi oltár xDD És valóban nagyon tartalmas!

Ezek a lapok igazi legendák (nem én Xd) és még sem ocsány az oldaluk a széjjel dizájnolástól, szerintem...

Én sem fogadom el az ilyen fosoknak a jelizését mert leszögeztem, hogy s nekem nem bejövős témák takarodhatnak az útból!!!

Justinbieber.gp meg társai a Disney stílusú sztár lapokig...Jajj, hagyjuk máááár!!!

Idézet
2011.03.03. 17:54
Masi

Az a baj hogy mostanra ezek az elit picsák, - ahogy te mondtad Alice - csakis azért csinálnak oldalt hogy agyondizájnolják a lapjukat és hogy ezt minnél többen lássák. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a legtöbb ilyen picsa 13-14 éves. Én amikor egy évvel ezelőtt elkezdtem a Kogarasumarut, nem azért csináltam hogy sok-sok látogatóm legyen, konkrét célom volt, mégpedig hogy megismerjék. Mert furcsamód Selena, Miley, Vámpírnaplók, meg Nina tudjatökömki lap vagy 1000 van. De az is csak divat, semmi más. Manapság tényleg csak a külső számít.

Rettentően tud irritálni. El is döntöttem, hogyha valaki ilyen, cserét kér tőlem, a képébe röhögök és azt mondom: Nem, szar az oldalad, szar vagy te is. És amíg nem szeded le a 'feltételek' modult, az is maradsz. x"D

Idézet
2011.03.02. 07:17
Shinobi Alice

Nekem is elegem van már abból,hogy egy igazán jó oldalhoz csak akkor kérhetek cserét, ha mondjuk naponta 50 a látogatottság és legalább 5000 látogató van... És ha mondjuk sikerül a csere és mondjuk egy napon csak 30-an jönnek? Akkor levesz, mert túl szar vagyok??

Nálam az a rendszer,hogy aki kéri kiteszem és akár milyen az oldala MINDEN nap felmegyek írok, meg ha nagyon akarok akkor sokat kommentelek...Masikának is mondtam,hogy nálam mindenki aranymadár*__* De csak a jó témájú oldalakat szeretem.

Csak az olyan oldalak szablyák meg a számokat, akik (bocsi) a gp. elit picsái! Mert ugye általában lányok a szerkesztők és még nem láttam fiú szerkesztőt elfogadhatatlan kérésekkel!

Én abban az esetben nem fogadom el az ajánlatot,ha az oldal hemzseg a hibáktól és összecsapott munka jellemzi a szerkesztőt...

Én sem vagyok profi,de annyira amatőr se,hogy ne tudjam felmérni a helyzetet.

Engem az idegesít a legjobban,hogy egyes emberekenek a honlapja tiszta üres és akkor már százas-ezres számrendszerben gondolkodik, hogy ki lenne méltő a cseréjének...Mintha bárkit is érdekelne,hogy ő neki mi a portál ideálja!

Idézet
2011.03.01. 23:38
Masi

Uhh én tudjátok mitől pöccenek be mindig? Ponthogy a feltételektől. Mert bassza meg aki kitalálta. Mióta kell megfelelnie egy oldalnak ahhoz hogy más oldalak egyáltalán "szóbaálljanak" vele. Mióta lett ez az egész egy hierarchikus rendszer? Elite..top..baromság az összes. Olvastam olyat hogy, idézem "minimum XY-as átlaglátogatottság, minimum 2 hónapos oldal" Emberek ezzel csak nekem van bajom? Mert mi ez? Hmmm csak nem diszkriminálás? Mert ha nem felel meg az elvárásolknak akkor hello, szia, nem kellesz. Én special csak azoktól kértem cserét akiknek tetszett az oldaluk. És nem a dizájnra értem, az a legkevésbé sem érdekel. Mert ha leköt a tartalom akkor valószínűleg nem a css-t fogom bámulna meg nem is a fejlécet.. Persze ha cserét kérnek nem mondok nemet, addig amíg be nem telik az utolsóelőtti hely. Mert az utolsó az az enyém :D Azt én választom, azzal zárni a sort. Persz sokan írnak, hogy cserét kérnek, de ilyenkor csak mosolygok és elmagyarázom, hogy ez és ez van. Mindenesetre köszönöm szépen, nekem a cseréim megvannak, mindegyik fantasztikus és én szeretem őket.<3 Elvégre...ezért a cseréim. Nem pedig azért mert jól mutatnak.

Idézet
2011.02.12. 14:29
Artemis

ez nagyjából annyi hogy jön az embör és rakja amerre lát :/ szintiszta hirdetés.. annak is elég szánalmas formája berakja, rákattol egy elit ikonra és attól is kér csak sima hirdetés de ezzel még a pumpát is húzza és igen fő baj hogy mindenki csak a dizit nézi.. ahol megfelelően csicsás ha az adott oldaln nincs is semmi akkaoris jó oldal ./

Idézet
2011.02.08. 20:58
Ricki

Jövök még egyszer, mert muszáj kiírnom magamból.

Hogy mit találok visszataszítónak?

"Valaki jön. Jó a kinézet, akkor biztos minden kafa. Hopp, jöjjön egy bemásolt szöveg, hátha kapok viszsajelzést..."

Jött egy... khm ... emberke az oldalamra, és írt egy... mindegy, nem tudom megfogalmazni, lényeg a lényeg: "Szia. Mehet egy elite? Szép a lapod. Hozzám válaszolj! Köszi, Puszi." // nem szó szerinti idézés, de ha akar, akkor rájön az illető, hogy róla van-e szó...//

Itt ment föl a pumpa. Oké, először még ráfoghatja, hogy nem látta a vastagított, nagybetűs kiírást az Elitek fölé: meghívásos! Oké, még nyugodtan válaszoltam, mert nem vagyok bunkó természetű. DE nem válaszoltam az oldalára. Nem fogok utána rohangálni, hogy nem mehet az elite, mert meghívásos és a többi, és a többi...

Akkor most min is háborodtam föl? Hogy nem nézi végig az adott oldalt, hopp, itt jó a kinézet, tuti minden perfect az oldalon, kérek egy elitet. És honnan is tudja? Biztos lézerszeme van, vagy talán a fejébe beszkenneli a modulba lévő tartalmakat? Nem hiszem. Jó, itt sem voltam még kiakadva, csak egy kicsit. ÉS! Jön mégegyszer, ugyan azzal a szöveggel. Mondom itt volt elég, nem bírom tovább. Az egy dolog, hogy nem nézi a tartalamt, sőt, még az elitekre se tud ránézni, hogy észrevegye a Meghívásos feliratot, (ugyan közvetlen a chat alatt van...) De hogy nem emlékszik, hogy ugyan arra az oldalra írt-e már kérést. És! Ugyan az a design volt, szóval még az sem lehet a kifogása... Ettől tépem a hajam. Ebből van elegem. Ha még egyszer jön valami ilyen, úgy kivágom mint a macskát szarni. (Már bocsánat x"DDD Kicsit öreges, de hát kutyát mégsem írhattam... :P xD)

~ Ricki

Idézet
2011.01.26. 20:30
Artemis

mert már egy kaplap szart se ér az egész csere rendszer, mert már csak a gyüjtögetésről a nekemvannak jobb cseréimről és a teljesíthetetlen feltételekről és a látogatókról szól.. borzasztó :/

Idézet
2011.01.25. 17:45
Fanni [az-oldalam.ml]

[másodszor írom, véletlenül kiléptem a Mozillából, na, erre jó az MSN :@]

Szóval én is egyetértek veled. Egyenesen rühellem, ha valaki csak bemásolgat egy szöveget, hogy "sziaah kedves szerky, esetleg egy elit? puxxaahh" ("sziaahh" neked is, menj ki, nézd meg, nem vagyok-e kint..) undorító, nyálas, plázanyuszkószöveg.. és semmi más célja sincs azon kívül, hogy kihasználjon és aztán ingyen hirdetőfelületnek nézzen, hogy hirdethesse az új "dizikéjét"... kell a búbánatnak ilyen "csere"..

Még azt utálom, mikor felrúgják a feltételeket, mikor jön valami 1 kép+szövegből álló fejléccel "díszített" oldal, ami tök üres, szupcsi-szercsi szintű, hogy ő cserét kér. Feltételek? Tartalom, rendezett, szép design, helyesírás(!) Én: Neked is szép napot, elolvastad a feltételeket? Ha nem, akkor ajánlom figyelmedbe őket..

Nem vagyok olyan szigorú, aki kicsit is igyekszik, az meg tud nekik felelni.

Azt meg eléggé utálom, mikor valaki kiírja, hogy mlapon csak HTML.. és mit is jelent a HTML? Szövegdobozos valamik, fejléchullám, csicsa és mégtöbb csicsa.. ebből én inkább köszönöm, nem kérek.. egyébként meg nem igazán helyes ez a HTML szóval dobálózás, ugyanis minden oldal HTML (ha nem az lenne, hogy volna forráskódja?), nemcsak az, aki berak egy css / táblázatkódot.

Idézet
2011.01.25. 15:38
Anna

Igen, én Fannival egyetértek teljesen, mert engem tökre idegesít, hogy volt egy cserém (az oldal közben már megszűnt) aki fel sem ismert! -.- Amúgy nekem ilyen értelemben szerencse, hogy az oldal látogatóinak száma elég pici (kint is van az oldalamon, hogy mennyi) ezért akik végigolvassák az oldalt, azoknál kevesebb az esély arra, hogy a látogatottság miatt csinálják, de "bemásolgatósok" nálam is voltak szép számmal! -.-

Idézet
2011.01.24. 21:37
Artemis

hát igen a csere xD megintcsak 2-es vélemény xD IGAZUK VAN AZ EMBEREKNEK mindenkinek valamilyen szinten :/ a te feltételeid szerintem tök korrektek mert csak így belegondolok neked sok látogatód sok kicsi feltörökvő látogatottsághíres izéke meg azért akar cserélni hogy látogatói legyenek, felrak egy csilivili dizit és csáá ÉS VANNAK olyan oldalak amelyikek bedőlnek nekik :/ és megy egy csomó látogató egy üres lapra :/ a helyesírásról ne is beszéljünk xD minden cikkemet world-be ekll gépelnem mert pocsék a helyesírásom ^^

Idézet
2011.01.24. 15:24
$áti

ez érdekes x)

nálam is azért elég szigorúak a feltételek, de nnek az is az oka, hogy kevés a hely, és csak azokkal cserélek akiknek az oldaluk is szimpatikus teljes mértékben, és a szerkesztő sítlusa is, no meg a helyesírása :) xD

Idézet
2011.01.23. 20:35
Artemis

igen ez a hátsószándékú cserekérés xD ezért csinálják a feltételeket amiknek ugyanúgy semmi értelme :/ ez a cserekérés.. lassan már semmi értelme xD AM köszönöm xD

Idézet
2011.01.23. 14:38
Ledagirl

 Ehez annyi a hozzáfűzni valóm hogy az emberek azért kérnek cserét, hogy nöljön a látogatotság, erre minden oldalon az van kiírva hogy minimum 50 napi látogatottság. Ha annyi lenne akkor nem kérnék cserét basszus. Ez szerintem nagy baromság, és én ellenzem. 

De jók a cikkeid <33 és az oldal is.

Idézet
2011.01.22. 16:15
Artemis

ne foglalkozz vele majd kitörlöm xD
hát az is szép igen hogy saját maga nem tartja be saját szabályit akkor ne várja el mástól xD

Idézet
2011.01.22. 13:05
Etus

Hát ez meg hogy ment el kétszer? o_O

Idézet
2011.01.22. 13:04
Etus

Úgyértem XD. Hogy minden 5. napban frissel.XD vagyis mondjuk jan 1-én jan 6-án. Közbe ki van írva neki, hogy heti 2-3 friss--"

Idézet
2011.01.22. 13:04
Etus

Úgyértem XD. Hogy minden 5. napban frissel.XD vagyis mondjuk jan 1-én jan 6-án. Közbe ki van írva neki, hogy heti 2-3 friss--"

Idézet
2011.01.22. 12:37
Artemis

igen idegesítő a sok csereflkérés, és heti 5 friss? és ha valakinek egyszerűen nincs ideje?? senki sem akarja a fél napját gép előtt tölteni geti 5 frissért..

Idézet
2011.01.22. 12:00
Etus

Nekem elég sok cserém van :/. De már nem akarok többet XD. Amire allergiás vagyok az a csere feltétel hogy pl. heti 3 friss. Közben a szerkeztő meg 5 naponta frissel :O

Idézet
2011.01.20. 21:19
Fanni(csoda gp)

Nos igazad van azthiszem. Van akinek már van vagy 100000 cseréje és ha csak úgy találna egy oldalt nem is tudná hogy azzal van-e már cseréje.. És csak azért hogy legyen kinek elküldeni az "új dizim van" és a "táblaversenyem van" szövegeket. Bár lehet hogy nem nekem kéne erről dumálnom mert top cserém enyhén szólva sok van. De ezért kértem tőlük mert megérdemlik. Elitem nincs sok és hozzájuk rendszeresen járok. Egyébként nekem azért lett meghívásos az ELIT mert elegem volt hogy állandóan kérnek.. És hát így tudom azt mondani hogy "bocsi meghívásos" és nem bántom meg őket azzal hogy esetleg nem valami jó az oldal.

Idézet
2011.01.18. 21:10
Ametist

Igen szerintem is ez egy alap feltétele lenne egy elitnek :/ mert a nagyszájúak híresztelése szerint "csak olyanokkal cserélek akik mindíg benéznek" és vissza mitkapnak szerencsétlenek ./

Idézet
2011.01.18. 21:04
Ricki

(ezzel nem fényezni akartam magam, szó se róla ... >.< :"D)

Idézet
2011.01.18. 21:02
Ricki

Még azt szeretném hozzáfűzni, hogy ( bár nincs benne az alap témában ) de szerintem mondjuk egy elite cserének amolyan 'természetesnek' kéne lennie, hogy minimum hetente benéz a cseréjéhez, hátha van új dizije... stb. Én személy szerint mindig benézek, és ha van új, akkor írok. A sajátomat soha nem hirdetem, hiszen akit érdekel úgyis megnézi x)

~ Ricki

Idézet
2011.01.18. 20:38
Arachme

Igen ezért fajult el ez a dolog mert 10 cserekérésből 8-nak biztos hogy valami hátsószándéka van.. De azok akiktől cserét kérnek azoknak is érdekes felfogásuk van, nem a kezdőkkel kapcsolatban hanem a jó oldalakkal kapcsolatban..

Idézet
2011.01.18. 20:27
Ricki

Aztért szerintem meg lehet érteni, hogy egy viszonylag jó kaliberű oldal két cserét létesít, az Elitet és a Top-ot. Hiszen azért beláthatod, hogy az igazán kezdő oldalak csak azért kérnének Elite cserét, hogy valaki biztosan rákattint... :)

~ Ricki

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! &#9205; Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!