Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

A látogatottság \\titka\\

Nah megérkeztem az interjú összesítéssel is. Leírom először is hogy milyen kérdéseket tettem fel. Akiknek a kérdéseket feltettem a toplista felső részéből vannak. Köszönöm hogy válaszoltak neveket nem említek ez csak egy statisztikás vélemény lesz.  Nehogy azt hidd hogy én leírom itt neked mit csinálj az oldaladdal hogy több látogatód legyen.. :D

1.Szerinted milyennek kell lenni egy oldalnak hogy jó legyen a
látogatottsága?
(a jó toplista első 10-e mondjuk)
2. Miben függ össze a jó dizi a sok látogatóval?
3. És a sok tartalom a látogatottsággal?
4. Melyik oldalnak van nagyobb esélye a nagyobb látogatottságra amelyik jól néz ki vagy amelyik tartalmas?
5. Szerinted miért olyan magas a te látogatottságod?
6.
Szerinted mit kéne ahhoz csinálni hogy több látogató menjen az adott lapra?

Nézzük sorban az adott válaszokat, és hogy mi a véleményem róluk.

1-es kérdés
Vélemények: A válasz minden esetben az volt hogy az egyedi szép és tartalmas oldalak. És mindenki hozott fel példának hogy vannak szép de üres és tartalmas és csúnya lapok. És hogy csak az „érdemel” látogatottságot akiben megvan mind a 3 „elem”.
Kivétel: Ebben a témában nem volt eltérő vélemény
Véleményem: Ezzel én is egyetértek csak az a baj hogy érdekes fogalmuk van erről az embereknek mert a szép=csicsás és az tetszik akkor a szép=tartalmas és ebben az esetben nem biztos hogy a tartalmas=tartalmas egyenlőség valóban igaz..

2. kérdés
Vélemények: Mert az emberek nagytöbbsége a design alapján ítéli meg az oldalt. Az a csomagolás és ha az nem tetszik alapból leírják az oldalt. Egy nagyobb esélye van a több látogatóra ha az emberek igényeinek megfelelő dizit rak fel.
Kivétel: Itt több kivétel is volt, de mind azt mondta hogy vannak esetek amikor nem a dizi fogja meg a látogatókat hanem maga a lap, de ennek titkát sokszor még maga a szerkesztő se tudja, csak jönnek a látogatók.
Véleményem: Szerintem a dizi éppen annyi legyen hogy ne vehesse el a figyelmet a tartalomról, de sajnos ha túl jó illetve túl rossz akkor nem épp a tartalmat fogják nézni. Jó esetében jaj de szép a dizi és hasonló szövegek és nekem nem csinálsz??” a rossz dizi esetében pedig egyszerűen továbbmennek..
3. kérdés
Vélemények: A vélemények többségéből az jön le hogy nem törődnek a tartalommal, csak a dizivel és hogy egy tartalmas de nem „szép” oldalnak nincs esélye.. Sajnos…
Kivétel: Hoztak fel kivételt miszerint van egy oldal (ismerem xD muhaha és tényleg jó) hogy ott nem a dizi a lényeg hanem a szerkesztő napi 4-5 cikket hoz és jönnek a látogatók. Nagyon szerencsésnek érezheti magát és nagyon mázlista és ő tényleg dolgozik^^az ilyen oldalakra kéne a látogató :D
Véleményem: De sajnos igaz hogy nem nagyon foglalkoznak vele inkább a tartalmat és az egyediséget meg az ötletességet kéne nézni mintsem a dizit.. A dizi csak csomagolás a tartalom a lényeg.. kapsz egy ajándékot de szép a csomagolása kibontod és ha nem tetszik amit látsz.. De ebben az esetben ki se bontják az „ajándékot” mert rögtön félredobják a csomagolás miatt vagy elgyönyörködnek benne :/
4. kérdés
Vélemények: Sajnos a vélemények egyértelműek.. annak van nagyobb esélye ahol szép a dizi.
Kivétel: Mindenki egyetért de ne higgyétek hogy olyan büszkén mondják, szerintem mindenki változtatna ezen a legszívesebben..
Véleményem: Sajnos nekem is ez a véleményem ebbe mindenki egyhangú szerintem de ez olyan szomorú egyhangú igen mert nem az a jó oldal ahol szép a dizi, a látogatók már lassan odasereglenek mi értelme?? nézegessed öcsém.. nem azért mész fel egy lapra hogy keress valamit?? Nem kell leállni és nézegetni a dizit még mindig nem a dizi a lényeg..
5. kérdés
Vélemények: A megkérdezetteket ezzel a kérdéssel jól körbevettem mert ők maguk sem tudják igazán. A dizijüket nem mondanám csicsásnak, pont az ízléses és pont a jó kategória tartalomban is ott vannak. De igaz a saját lapját senki se tudja úgy véleményezni.
Kivétel: Egyesek szerint a sok extrának is köze lehet a látogatottság növekedésnél (extra gondolok pl: designrendelés..)
Véleményem: Mondhatom azt nyugodt szívvel hogy állatos kategóriában az top lapok (99%-ban) tartalmas  és szép oldalak (ízlésesen szépek) és megérdemlik a helyüket mert mindenhova eleget adtak.. kevés az olyan ami üres de csicsás.. szerintem azért van annyi látogatójuk mert vonzza őket maga a lap legtöbbjük barátságos és tartalmas és szép is és kedves szerkesztő..
6. kérdés
Vélemények: a vélemények másról beszélnek és mégis ugyanaz a lényegük. Kezdjük ott nem kell sok ész egy szép oldalhoz de egy jóhoz már több van x honlap nem lehet mindegyiknek hatalmas látogatottsága tudom hogy mindenki azt akarja, nagy látogatottságot akar de.. bukta :D Az oldal legyen szép és tartalmas is legyen tele egyedi ötletekkel. Beszéltek még a látogatottság beindításáról is hogy valaki hirdetéssel noszogatta meg a népet kicsit ezzel nincs semmi baj mert utána beáll a látogatottság rendesen és nem volt többet rá szükség. Ez érthető, de más azt mondta hogy a hirdetés nem és ér sokat mert csak kattantanak és továbbmennek, ez addig igaz hogy kattintanak, de na megfogja őkrt a lap akkor továbbmennek :D
Most komolyan mit vártatok? leírjam mit csinálj hogy többen menjenek az oldaladra? xD nem leírom azt hogy milyennek kéne lenni-e egy oldalnak és öröm a szívemnek hogy más is egy véleményen van velem :D

Véleményed..

6 hozzászólás
Idézet
2011.04.08. 19:09
Nicyy.

Az én oldalamnak nincsen nagy látogatottsága , de nem is az oldalam dizájnját szokták dícsérni. Legtöbbször azt írják a chatembe hogy jó az ötlet , tetszik , viszont egyik sem igényel kutyát. =/

Idézet
2011.03.18. 17:59
Artemis

de korábban sokkal aktívabb volt x'D mostanra már kicsit ahozképest ellustult de amikor megjelent tényleg csak úgy jöttek 5-ösével a cikkek xD

Idézet
2011.03.18. 17:58
Artemis
Idézet
2011.03.15. 16:45
ekita

Hoztak fel kivételt miszerint van egy oldal (ismerem xD muhaha és tényleg jó) hogy ott nem a dizi a lényeg hanem a szerkesztő napi 4-5 cikket hoz és jönnek a látogatók.

 

melyik ez az oldal??

Idézet
2011.01.29. 20:57
Artemis

remélem megvagy a cikkel elégedve ^^
igen sajnos mindíg is elsznek valami olyat kéne csinálni amitől másképp látnának az emberek de ez.. jelenleg számomra a lehetetlen kategóriába sorolható xD De nembaj majd idővel.. igen ha felnőnek akkoris lesznek kicsit és azok meg.. mind1 idővel válltozik az emberek felfogása de sajnos mostanság rosz irányba.. :(

Idézet
2011.01.29. 20:04
Etus

Íjj én vagyok az első kommentelő ^^
Nagyon vártam ezt a cikket. Sajnos, igen a látogatók a designet nézik, nem a tartalmat egyediséget. De hogy tudnánk változtatni rajta?
Ez mindenkibe bevan építve. Persze, ahogy az emberek nőnek rájönnek, hogy nem csak az a jó oldal ahol szép a design. De az meg mennyi idő míg felnőnek és mindig lesznek olyanok akik a designet nézik.

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!