Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Főoldal

Új böngésző

2011.03.16. 21:18, Arachme

Sikerült rám hatni hogy elengedjem a drága jó Internet Explorert :) és Google a Chrome-ra kén átszokni de a verseny addigi kritikáit ebben néztem és abba is fogom mert nem érvényes hogy az eleje megszívja a vége meg nem :) ugye értitek.. szétcsúszások és hasonlók :D de még a lényeges külömbségeket nem látom csak annyi hogy 100x gyorsabb és elvileg majd az oldalakon lévő eddig még nem látott csicsákat is sajnos látni fogom.. pl: árnyékok és hasonlók xD

Ez nem az én gépem állítom

2011.03.13. 20:27, Arachme

2 napja fent van egy cikk de nem tudtam kiírni mert olyan lassú a gépem de most mint az atom hasít xD szóval Mr. Relytéjes aktivizálta magát és itt az új cikk.. az új témák is megvannak de még nem írja meg azt az eggy függőben lévőt nem rakom fel :)

Szóval ez lenne az xD
Verseny: Ha akrjátok lezárom de kb 40 kritika megírása sok munka szóval még van bőven idő az eredményhirdetésig.. véleményeket..

Ezzel sok haragosom lesz..

2011.03.09. 21:11, Arachme

Szerintem sokan egy köcsög szemétládának fogtok tartani.. közzétennék egy kritikát.. és megmagyaráznék pár dolgot:

- Én Expit használok és nem hatsz meg vele hogyha abba pont elcsúszik..egy oldal legyen böngészőbarát.. nem fogom megnézni és főleg pontozni mozillába az oldalakt.. ha egy látogató nem tudja elolvasni a lapot nem fogja másik böngészőbe nézni rákkattol a nagy x-re.. és kész.. Szétcsúszott oldalak a kinézetre alapból feleannyi pontot kaphatnak maximálisan..
- Tartalom másolás eseténél akárhonnan másoltál egy pont szép coppí-ért.. forrás kiírásáért is pontlevonás jár.. + lopásért már a szerkesztő is feléről indul..
- Ha olyan véleményem cuccos raksz fel és hülyeségeket írsz neked annyi :/

Mielőtt még:
- nem képzelem azt hogy én vagyok az atyaúristen.. nem tudok jobbat csinálni és hasonló ilyen sértődött válaszokra is nemmel válaszolok magamat is leírom ilyen szinten..

Anna~dogs-4ever.gp
Kinézet: Ebben a versenyben szemét leszek és értsétek meg.. nem nagyon fog tudni meghatni hogy expibe szétcsúszik az oldal.. nem nézem meg mozillában az oldalt csakha muszáj.. remélem belegondoltatok mért.. és lesz pár oldal ami majd szépen elcsúszkál hát én erről nem tehetek :/ , A dizi szép nem túl csicsás olyan kis elegáns a színösszeállítás az nem legjobb :/ Hát a ccs-ben nem túl sok ötlet van egyszínű az egész (és le merem fogadni Etus ccs alapja.. xD) A rózsaszíntől most eltekintek  ( egyéni gyík..) de a szöveg az rózsaszínen a rózsaszín érdekes megoldás :/ unalmas egyhangú az egész xD A betűméret az olvasható kategóriában van a típus az érdekes kicsit.. A cikkek betűmérete már kicsi a főoldalon nagyobb volt.. és ajánlom a sorkizártat sokkal könnyebb a szemnek és jobban is mutat.. kiemeléseket nem nagyon használsz.. nem is olyan fontos az :D A linkelt képek formázása.. a nagy átlátszóságtól teljesen beleolvas az egyszínű ccs-be :/ Ne haragudj meg nekem fejléctől lefelé unalmas az oldalad és teljesen a rendezetlenség hatását kelti.. Mint mondtam a dizid szép de a kódolás az eléggé lehúzza a dolgot.. 4pontnál többet nem tudok adni ..

Tartalom: Mit mondtam csak a főtémát nézem szóval nem érdekelnek tutorialok és grafikák x’D csak az állatok.. Hát hoppá.. (http://puppy-hotel.gportal.hu/gindex.php?pg=33052757&nid=5651880) kicsit hasonló nemdebár?? xD 1 cikk amibe véletlenül belenéztem coppiztam google-be és nocsak?? xD  Hát én kerestem a kiírt forrást az oldaladon.. semmi link se könyv márpedig gyakorlatilag szóról szóra ugyanaz.. már a forrás kiírásáért vonok le.. + ha én találok 2 ugyanolyan tartalmat.. ezzel alaposan lehúzom ha csak ez az egy cikk is gázos nem érdekel 1 pontocska mert szépen tudsz másolni ^^

Szerkesztő: Ezek után.. + olvasgattam a véleményeidet.. és a főleg a nem tudsz dizit készíteni akkor minek neked gp vagy mi.. édes drága tündérpofa.. a szerkesztésnek csak kis része a dizi készítés.. van benn igazság amit írtál de aki nem tudja kezelni a fotosképet az már gyökér a szerkesztéshez drága??? Xd és sürgősen átírnám a helyedben .D akkor is értsd már meg egy kicsit drága.. ezzel a kritikával most szerintem alaposan felhúztalak és megsértettelek de ez van.. már a frisseidbe bele sem néztem x’D elég volt ennyi ^^ 2 pont..
Ha most nagyon ki akarnék veled …. de csakis a felfogásod miatt akkor egy akkora nullát nyomnék a lapodra..

újjabb használhatatlan ötlet..

2011.03.07. 20:50, Arachme

Emberek újabb ötletroham xD kéne egy verseny nem tudom hogy valaha is lett volna egy ilyen verseny :D egy verseny ahol pofázni kell xD magyarul megadok egy oldalt grafikát, témát vagy szitut és vélemény és kritikát kell róla írni.. ezzel az lenne a célom hogy megnézzem mégis mennyire fogjátok ez esetben a szátokat kinyitni ki mennyire próbálja a valódi véleményét elpalástolni és ki mennyire vágja a szemembe az őszinte véleményét. :D Ebben a versenyben félretéve a barátságot és adott oldal szereteté.. félretéve a csoda szép (de magadban mégse tetszik..) komolyan nincs sok ilyen ember.. Vagy még1 érdekesség xD egy kis fantázia feladat írok egy kritikát és azzal megpróbálom körülírni az egészet és meg kell alkotni. Teljesen meg lehet fordítani. pl: adok egy szitut: Egy szerkesztőnek beszólt egy kis pöcs (kifejtem mivolt..) és te leírod a véleményed és hogy te mit cselekedtél volna azt adott szerkesztő nevébe és hogy neki mit kellett volna másképp csinálnia és miért? mit csinált rosszul ez esetben.... (amellett hogy elírod a véleményed a kis pöcsről..) xd  Jó lenne megcsinálni ezt a versenyt xD magára felépítésesre nincs sok ötletem xD de az ötlet szerintem jó de inkább részt vennék benne mint csinálnám :D de ez a csak a jövő zenéje.. Véleményeket kérek ^^

Új külső ~ plusz bedárkultunk

2011.03.06. 21:44, Arachme

Nagyonszépen köszönöm Fanninak az előző dizit szép volt de már nagyon régen volt másik bár nemnagyon szeretnék itt olyan gyakran cserélni de azért már nagyon sokáig én sem bírom ugyanazt bámulni xD elég szar.. lett a ccs főleg ami más azon még javítgatok..nekem a sortávolság nem tetszik egy picivel lehetne kissebb is xD  a feket most bejön így jobban kiemeli a tartalmat.. mert maga a dizi világos és bedobtam ezt a feketét.. Mr. Rélytéjes üzeni hogy nemsokára várható egy cikk már meg van írva csak lusta elküldeni..
verseny..
Szóval a versennyel mi legyen.. +forduló vagy még 1 pontozás?? xD Hozzászólásokban írd meg.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama