Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Főoldal

PLLLLÍZ Xd

2012.07.29. 16:01, Arachme

egy picit szíven üt..

2012.07.29. 11:48, Arachme

Na itt vagyok tartom a frontot Mr. Rejtélyes nem ér rá dolgozik elég sokáig, lehet egész hónapban. De itt vagyok megírom a kritikákat, hozom a frisseket (mikor hogy :D ) de azért rosszul esik, az előző 10 megírt kritikából kb 2 embert vette a fáradságot hogy beírjon egy köszit a csetbe. Szerintem ezt igazán megérdemelném. Ha tetszik a kritika ha nem. Minimum húsz percem volt benne minden egyes kritikában.

Orsikaa Kritikája
Réka Kritikája

Kint vannak a győztesek is és miattuk 2 oszlopba raktam az oldalt, szerintem illő a hirdetéseket legfölülre rakni de a cikkek felé mégsem akartam őket. :D tehát így sikerült. Kicsit furi ezért most a kinézet lehet hogy lecserélem.

Help

2012.07.27. 22:04, Arachme

hatalmas helpet kérnék mindenkitől. Léci szeretném megnyerni a versenyt bár gyűlölöm a szavazás kéregetést xD szóval aki látja és megesik rajtama szíve az szavazzon rám :D

Kritikák:

Larewen Kirtikája
Delilah* Kirtikája
Atika Kirtikája

És Rosaleen nevű kritikakérőnk ha kész az oldalával írjon, mert én csak egy bejelentkezést láttam :D 
A verseny nyerteseit pedig még a hétvégén kirakom ^^

A 2 napos dizicserékről

2012.07.25. 22:17, Arachme

 

Most sok szerkesztő elég idegesítő szokásáról írnék. Mégpedig a 2 napos dizikről. Tudom tapasztalat ha dizit cserélsz akkor varázslatos módon megnő a látogatottság (nem csak azért mert beküldöd webes hírekkel foglalkozó lapoknak). De erre azt mondom? Nem tudsz mással magadnál tartani látogatókat? Hát gratulálok. Mi fenének kell 2 naponta cserélni? Oké lelked rajta lehet, nem tetszik és lecseréled de minden dizi? Jó most az dumál, akinek a pitén a 3 hónapos dizije van fent Xd de soha nem rakok fel olyat, amit 2 nap után megunok sőt sose rakok fel olyan dizit sem ami nem tetszik. És egyszerűen nem érdekel a látogatottság. Tudom amikor dizit cserélek a pitén a 20 látogatómból van, hogy 200 lesz, de nem érdekel. Oké nem azt mondom, hogy 3 havonta cserélj dizit csak azt, hogy ne a látogatók miatt.  Látok én itt olyan embert is aki konkrétan minden körítés nélkül 2 naponta. De ebből mi az új dizi?  A kódolásban egy fél árnyalattal más színűt rak meg oldalt kicserélgeti a kis képeket. És rögtön jön a 2millió cset üzenet hogy milyen szép az új dizi. Hát ehhez csak gratulálni tudok :D Mondom nem aza  bajom ha valaki dizit cserél, csak hogy milyen indokkal. Mert ez nem nemtetszés kérdése.

Versenyeredmény!!

2012.07.24. 22:29, Arachme

Először is, szólnék pár szót a design-ról. Mint láthatjátok nem egy rohadt nagy szám. De ennél több nem kell. Itt igen is legyen a tartalom a lényeg. Az idézet  pedig direkt van úgy, nem pedig elcsúszott..

Na a verseny pedig mivel 2-en vagyunk így egészen sok mail után tudtunk csal dűlőre jutni. Így is elég érdekes eredmény volt. Mondom 3 ember közül nem tudtunk választani. De végül csak összehoztuk. Az értékeléseket itt megtaláljátok:
 A verseny pontozása

A végeredményre pedig a bővebben link alatt derül fény.

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!