Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Főoldal

Szavazatok pénzért..

2012.06.24. 17:08, Arachme

Mind kevesen tudjátok részt veszek a 404.gp grafikai versenyén éshátno elég érdekes volt a szitu:D szerintetek most komolyan egy olyan versenyen ami a szerkesztők tudását akarja összemérniazon igazságos pénzért szavazatokat venni? Itt konkrétan az volt hogy 2gkr/szavazat. Szerintem pofátlanság ha a pénzről szól hívjuk ki ad többet versenynek. Oké jó pénz keresési módszer de ne az nyerje már meg akinek több felesleges kreditje van. -.- szerintem arcátlanság. Az meg hogy ha nem így akkor a szerkesztő úgy toboroz hogy kreditet ad? Na drágám ha azt elítéled ez tök ugyan az. Az ezköz és a cél ugyan az épp a módszer más. Ugyan az nem szeretem a kinek van nagyobb pofája versenyeket is sőt köztudott hogy a szavazást is elítélem. De ez saját gyík. Na nézzétek:

3. HOGYAN SZAVAZHATOK? Oldalt a menüsor és a chat banner alatt van egy hosszúkás szavazó, benne felsorolva a játékban bent lévő versenyzők neve. A kezdőlapon tekinthetitek meg az adott hét beküldött munkáit, amikre folyamatosan szavazhattok az aheti csütörtöki naptól kezdve. Az első szavazás minden héten* ingyenes, azonban a továbbiakért 2gkr-t kell fizetni szavazásonként. Néha lesznek kedvezmények. Megéri fizetni még párat, hogy bent tartsd kedvencedet! *Minden héten új szavazódobozka van, így minden újabb héten, dobozkán ingyen elérhető az első szavazás.
Igen és magamhoz hívem be is szóltam szerintem tök jogosan persze Sütinek szarul esett hogy pont egy versenyző. de gondolkozzatok már egy olyan verseny ami a tudásod akarja felmérni és vegyél szavazatot. Még táblaversenynél aztmondom okés, mert pl: a táblaverseny ha úgynézzük ilyen szempontból nagy kicseszés egy kis reklámmal meg egy kis pofával(úgyértem híresebb szerkesztő) sokkal több kreditet összegyülythet ezekkel a + cetlikkel mint maga az alapnyeremény de ez más téma :D 
Na de igen a másik versenyző nemtudom igaza van végülis idézem:
 
Ez hülyeség! Már miért is baj, hogy ezt csinálja? -.-" Azt csinál a versennyel, mait akar, tudtommal az övé...
 
Erre aztmondom igen igaza van az övé.. és tényleg azt csinál amit akar én meg ott mondom az igazamat ahol akarom:) erről ennyit kinek mi a véleménye? 
3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.08.02. 20:35
Kanace Ricoo

Hát a küldés az ingyenes, asszem 5 kredit alatt vagy nem is tudom. Egyébként tényleg jó lenne, ha inkább a tudást néznék.. bár, most nézzétek meg az Xfaktort, a Megasztárt, meg a Csillag születiket és egyéb más tehetségkutató műsort. Akármilyen ügyesek, mindig a szavazat dönt.. 

Idézet
2012.06.24. 22:12
Mr Relytéjes

Szomorú hogy manapság már minden csak a pénzről és az arcról szól ha van egy kis pénzed már egy szar munkával is rajkodhatsz mert csak egyszerűen megvásárolod a szavazatokat. És az mindegy hogy a látogatóknak fizetsz hogy szavazzanak vagy egyenesena  szervezőknek. Am úgytudom bizonyos kredit alatt már ingyenes a küldés. No de ez persze úgy van kitalálva meg azért ennyi az ára hogy tömegesen vegyen az ember szavazatot.

Idézet
2012.06.24. 22:09
Bodza

Szerintem jogos, azért ez tényleg eléggé kicseszés, főleg, ha nincs kredited, meg az 2 kredit nem 2, hanem 5 (mert ügye küldés). De most tényleg, ha a szerkesztő tudását mérik akkor ne vegyük meg a zsűrit. Meg aki visszaszólt valószínűleg teli van kredittel, és esélyes, hogy nyer. Manapság már a munkát nem becsülik. :/

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!