Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Kiyone~súja.gp

„Régóta értsd(kb szerkesztő éveim kezdete óta, csaknem 6 éve mikor te is nyitottad az oldalad) hatalmas távoli rajongója vagyok a lapodnak. Nekem ez az oldal egy úgynevezett biztos pont volt pontosan úgy emlékszem rá most is mint ezelőtt volt és most is ilyennek látom. Akkor és most is fantasztikus mennyi munkád van a lapban és még mindig csinálod, minden elismerésem. Mellesleg a téma is közel áll a szívemhez. Nagyon szeretnék veled egy interjút készíteni szóval ha benne vagy feltennék egy pár kérdést.”

Ezt az email küldtem a következő kiszemeltemnek Kiyonénak aki a suja.gp szerkesztője. Nekem az oldala nagyon fontos volt és egy mint a levélben is írtam egy biztos pont és egy állandó emlék, szeretném ha megismernétek.

Arachme: Hogyan ismerkedtél meg anno a japánnal és kultúrával és mi fogott meg a
témában, hogy pont ebben nyiss lapot?
Kiyo-chan:
 Azok kevesek közé tartozom akik nem az anime vagy a zene (Visual Kei, Pop stb.) keresztül ismerte meg a Japán kultúrát. Mindig is nagyon érdekelt a Japán színház azon belül pedig a Kabuki színház művészete, azt hiszem mondhatom, hogy ennek a csodálatos művészetnek köszönhetem, hogy megismertem Japánt és az ország kultúráját. Természetesen később sok minden mással is megismerkedtem, de a Kabuki az ami most is az első számú az érdeklődési körömben. Amikor már egyre jobban benne voltam a témában még évekkel ezelőtt akkoriban még nem igazán voltak Japánnal foglalkozó oldalak így arra jutottam, hogy készítek egyet, ennek immár 5 éve.


Arachme:  Én nem emlékszem hogy valaha lett volna szünet lapon(sajna voltak idők amikor gportált se láttam) voltak, ha voltak miért?
Kiyo-chan: Jól emlékszel, ugyanis nem volt szünet az oldalon. Voltak persze olyan napok amikor nem tudtam frissíteni, de hivatalosan sosem volt még szünet.

Arachme: Érezted már úgy hogy teljesen fölösleges amit csinálsz, elszomorított hogy esetleg senki nem figyel oda rád és az oldalra?
Kiyo-chan: Természetesen. De úgy gondolom, hogy mindenki érzett már hasonlót aki hosszabb ideje szerkeszt. Amikor elkezdtem nehéz volt látogatókat szerezni ebben a témában, aztán szép lassan elkezdett fellendülni az oldal a frissítéseknek és a látogatóknak köszönhetően. Manapság sajnos, sok minden megváltozott már. Az emberek elsősorban azok kik rajongóknak vallották magukat még korábban, most más dolgokat szeretnek. Persze ezzel nincs semmi baj, hiszen az ember változik, habár én tartom magam és továbbra is Japánt szeretem;)

Arachme: Abba akartad valaha is hagyni a szerkesztést?
Kiyo-chan: Igen, voltak pillanatok, amikor úgy gondoltam, hogy ebből most elég. Többször gondoltam arra, hogy már nem tudok mit tenni azokkal akiknek nem az oldallal, hanem velem van problémájuk. De ahogy mondani szokták, mindenkinek meg kell küzdenie a saját démonaival.

Arachme: Mennyi szabadidődet vette el régen a lap és most?
Kiyo-chan: Régen talán többet, az első 2 év mindenképpen, hiszen nulláról indulni nagyon nehéz volt. Manapság kevesebbet. Este ha időm engedi kikapcsolódás képen leülök fordítani. Így 5 év elteltével azért már nehezebb, mert sok mindent felraktam és új dolgokat/témákat kell találnom.

Arachme: Olvastam a mért lett az oldal neve súja modulodat, láttam a BattleRoyale-ból jött név, mi fogott meg a könyvben/filmben? (mellesleg imádom a könyvet egyik kedvencem, sosem gondoltam volna hogy abból származik a név)
Kiyo-chan: A könyvet magát sokkalta jobban szeretem mint a filmet. A második rész amit készítettek számomra teljesen értékelhetetlen. Természetesen minden bizonnyal az is közrejátszik, hogy Ando Masanobu régóta a kedvenc színészem míg Fujiwara Tatsuya munkásságát habár elismerem, nem kedvelem. Maga a Battle Royale-ban a mögöttes üzenet fogott meg, amit kevesen vesznek észre, mivel csak az öldöklést látják.

Arachme: Hogy érzed hogy alakult ezen hosszú idő alatt körülötted a gportál közössége?
Kiyo-chan: Sosem voltam igazán aktív más oldalakon, nem vagyok túl beszédes vagy barátkozós, de úgy gondolom, hogy a régebbi nagyobb harcok már ritkábban fordulnak elő. Régebben sokkal gyakoribb volt az a jelenség, hogy készítsük ki xy szerkesztőt, hogy bezárjon stb. Nem mondanám, hogy csak negatív esetek vannak a Gportalon, de sok esetben ezek hatására a szerkesztők és a látogatók hajlamosak megfeledkezni arról ami a célja a Gportalnak, hogy egy összetartó közösséget alkossunk.

Arachme:  Mi legjobb dolog amit ez idő alatt átéltél ?
Kiyo-chan: Azok az emberek akikkel az oldalamnak köszönhetően ismerkedtem meg és mai napig nagyon közel állunk egymáshoz. A kitartó látogatók és azok akik felismertek rendezvényeken és oda jöttek hozzám gratulálni.

Nagyon szépen köszönöm Kiyone-nak az interjút és gratulálok eddigi szép szerkesztő éveiért, gyönyörű oldaláért, és további jó szerkesztést kívánok:)

Még nincs hozzászólás.
 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama