Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Verseny értékelés

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Shou

Arachme  2012.07.23. 21:16


Arachme Értékelése: Jaj animált és rámen, ezzel egész egyedi vagy :D, na de akkor kezdjük. Először is ha nekem kell felrakni a dizájnt akkor én csak nyit tehetek hogy feltöltöm bemásolom a kódot és belepaszentolom az oldalt.  Nos mint a képen látszik ez nem sikerült, bal oldalt belelóg abba szürke sávba. Ez egy sorral meg lehetett volna előzni a kódolásban, de ugyebár nem szabad belenyúlnom: D. Kiemelések linkek okésak a színvilág is nagyon tetszik. Egy problémám van, mégpedig a betűszínnel nekem már túl világos, a szürkés okés de ne ennyire.

Mr. Rejtélyes értékelése:  Az animáció tényleg jó ötlet, az oldal Szin világa is tetszik, kellemes. De igen kicsit túl világos az a szürke alap betű sok árnyalata van a szürkének is, válasz sötétebbet. Az elcsúszásra tényleg figyelj oda, tényleg Arachme csak ennyit tehetett, hogy belerakta a modulokat a design-odba. Kiemelések linkek rendben vannak, de a modulfejléc, amivel még van egy kis problémám. Valahogy annak ki kéne emelni, nem muszáj nagyobban, de határozottabban. Mégis csak egy cím lenne.

Értékelés:

Hibapontok:

1 az elcsúszásért
1 a betűszínért
1 a modulfejlécekért

Stílushibák:

-

Clly

Arachme  2012.07.22. 01:07

 


Arachme Értékelése: Zseni..most figyelj..ális! Mármint az ötlet. Nem hazudtoltad meg önmagad. Másrész galaxis bolond vagyok szóval maga az elgondolás nagyon jó.  A kódolás, a modulfejléc szélességét próbáld úgy csinálni hogy csak picivel legyen nagyobb mint benne a szöveg, ne így hogy 3x még elfér mellette.  A kiemeléseket abszolút nem értem. A kék honnan jött? Jó még a piros megy a zöld(de az mért színváltós? xd). És nekem nagyon hiányzik a fejléc és a háttér közti átmenet. És az a kékesszürkés valami, amire az oldal ráépül. És valami feliratot rakhattál volna a grafikára, esetleg abban jobban kihangsúlyozhattad volna a domináló színeket. Mellesleg imádom az oldal nevét :D „A halott oldal”.

Mr. Rejtélyes Kritikája: Meg kell hagyni, a grafika tényleg nagyon ötletes.  Az oldal olvasható, bár a kiemelésekkel én sem értek egyet. Főleg az a zöld lila, az mi? :D Minden esetre hiányolom én is az átmenetet. És igen figyeltél az oldalsó paddingokra de az alsóra nem. Nézzük oldalt az utolsó pár szót, ami áthúzottal van kiemelve. Lelóg az alsó szegélye. És a középső résznél is látni, hogy nem hagytál, alul is ugyan olyan fontos a padding mint oldalt.

Értékelés:

Hibapontok:

1 a kiemelések miatt
1 az alsó padding

Stílushibák:

- a nem megfelelő átmenet a design részei közt

Carrie

Arachme  2012.07.22. 00:38

Arachme értékelése: Tényleg nagyon szép összhatása van.  Gyönyörű a háttérnek használt kék. A modulfejlécek betűtípusa nagyon jó. És maga a kódolás is egyedinak mondható. Még a szürke is abszolút olvasható. Kiemelések rendben talán a dőlt, ami nem annyira de igazad van az kellett oda a sok kék közé. Talán ami ellened szól, az a 2kép összeválogatása lenne. Próbálj azonos színvilágúakat választani. Érted ott belemászott még a piros és a zöld, holott kódolásban nincs nyoma. Az oldalhátteret kicsit üresnek érzem, hogy megmondjam.. tehettél volna oda be egy képet.

Mr. Rejtélyes értékelése: Megerősítem kollégám véleményét, tényleg nagyon szép munka egyedi mutatós és kellemes ránézni.  A képek összeválogatásában egyet értek tudom nem könnyű megfelelő képeket találni, de ha ilyen színekre kódolod, akkor tényleg ne keverj bele mást! Mert konkrétan lerí a munkáról hogy a banános áfonyás képhez kódoltad. Na, még valami, amibe belekötnék. Az aláhúzottnak az alsó kerete kitakarja az alatta levő ékezetes betűk ékezeteit. (ezen a képen látszik egy kicsit, de ha megnézem az oldalad ott is elég zavaró) kicsit zabolázd meg őket.

Értékelés:

Hibapontok:

1 az aláhúzott formázások

Stílushibák:

- a rosz színvilágú kép
- az üres oldalháttér

Renata

Arachme  2012.07.20. 21:30


Arachme értékelése: Nagyon szépen van effektezve a fejlécnek használt kép és a háttérrel is nagyon meg vagyok elégedve. Inkább az hogy egyáltalán nincs meg a hangsúly a kódolás és a grafika közt. Okés fekete fehér és belelopod a kódolásba a színest. De a fejlécbe is egy picit bele kell valahogy rakni. És oldalt a kis kép persze.. Ha a grafikát effektezed, akkor a kellékek is passzoljanak hozzá. A kódolás pedig, okés de a betűtípus nem Georgiát, talpast sose használj hosszabb szövegnél. A kiemelések olvashatók, bár annyi hogy nem látom az összhangot a munkádban.  Szép a kódolás és szép a grafika is, de nem passzol.

Mr. Rejtélyes értékelése: Mint, kollégám mondta. Teljesen jó csak nem együtt. Tényleg nagyon hiányzik a grafika és a kódolás közti színbeli harmónia. Szerintem érdemes lenne, ha képből vennéd a színeket. Nos, a grafika fekete fehér hatása persze megmaradhat, pl: színessel írsz rá szöveget. A linkeket kicsit másképp formázd, szerintem jobban ki kell annak tűnnie egy adott közegből. És a modulfejlécen a betű is lehetne egy kicsit nagyobb (vastagabb, vagy esetleg más betűtípus és nagybetű) hogy jobban felkeltse a figyelmet. A kódolás színei közt sajnos semmi összhang sincs.

Értékelés:

Hibapontok:
1 a betűtípus miatt
1 a linkek miatt
1 a modulfejléc miatt

Stílushibák:

- A kódolás és a grafika nincs összhangban.

Egyéb:
- Hiányzó feladatrész, nem írtad meg miért szereted a hamburgert.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!