Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Interjú Bloggerekkel

 

Most a blogosokat interjúvoltam meg. Milyen is blogot szerkeszteni és ők hogyan csinálják. :)
 
1. Te szoktad idézetekkel gazdagítani bejegyzéseidet, ha igen miért fontos ez számodra? 
2. Szerinted feltétlenül fontos az, hogy egy blogger minden nap írjon?
3. Inkább az érzéseidet vagy a veled történt dolgokat szereted leírni?
4. Mi a véleményed arról, hogy valaki úgy blogol, hogy konkrétan azt írja, hogy mikor volt WC-n stb..?
5. Miért írsz blogot? Lelki megkönnyebbülés nyilvánosság előtt kiírni konkrétan az életedet? 
6. Mit szólsz ahhoz amikor egy blogger orrára kenik hogy "nincs elég tartalom az oldalon"?
 
1. kérdés:
Vélemények: A megkérdezettek nagy része szeret az oldalán idézeteket használni, mert az egy adott esetben jobban kifejezheti az egyén érzéseit és mások jobban átérezhetik a segítségével.
Kivétel: természetesen olyan is van aki utálja az idézeteket esetleg csak néha-néha rak ki. 
Véleményem: én soha xD szeretem ha valaki rak ki de csakis ízlésesen éppen ami a témába illik :) 
 
2. Kérdés:
Vélemények: Egyöntetű vélemény volt hogy nem fontos, ezt senki nem várhatja el senkitől
Kivétel: van aki egyetért azzal hogy nem fontos de ő mégis szeret naponta blogolni
Véleményem: én is egyetértek hogy nem fontos és én is szeretek álltalába sűrűn ha van valami eksön vagy csak úgy általában leírni mizu :) jó utána visszaolvasni és nem felejtem el.
 
3. Kérdés:
Vélemények: Mindenki úgy van vele hogy hogy éppen mikor melyiket egy ember életében sokminden történik legyen az kívül és belül :)
Kivétel: -
Véleményem: dettó
 
4. Kérdés:
Vélemények: Egyértelmű volt: hát egészségére.
Kivétel: Az ő döntése csak nem biztos hogy elolvassák.
Véleményem: Én is így gondolom egészségére de ha csinálja módjáal én is szeretek minden szar leírni de vannak nálam borzasztóbbak akik konkréten 16:30 elmentem wc-re xD 
 
5. Kérdés:
Vélemények:  Unaloműzés(-nek kezdődött), és igen lelki megkönnyebülés :) idéznék: "Igen, nagy terhet levesz a vállamról ^^"
Kivétel: ezt beidézném "Az egyik lényeges különbség a napló és blog között az, hogy a blog esetében visszajelzésekre, tanácsokra is vár a blogoló, ezért osztja meg gondolatait, mindennapjait a világgal."
Véleményem: Mindketőővel maximálisan egyetértek :)
 
6. Kérdés:
Vélemények: Hülyeség, egy bloggernél a tartalom a bejegyzéseiben van.
Kivétel: persze szokott lenni más is ha ír magáról a szerkesztő meg stb de tényleg a blog a lényeg.
Véleményem: nem is értem hogy kenhetik ezt az orrukra :/ ő is ugyan úgy tartalmat ír csak nem pakolja külön modulba, itt megint iidéznék az egyik alanyomtól és én is így vallom "A tartalmat nem a modulok számában kell mérni, hanem a bejegyzések minőségében és milyeségében"
 
Köszönöm az alanyaimnak a válaszokat :) 
 
1 hozzászólás
Idézet
2012.07.01. 07:27
Forrás

Nos,kedves MR.Rejtély,mindent leirtál,ami az én véleményemet is tükrözi...:)

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!